Ontmoet ons team


Wij zijn inmiddels meer dan 40 Rogers sterk. Onze Rogers stellen zich hieronder graag aan u voor. Heeft u met een vraag voor één van hen? U kunt op deze pagina direct zien of iemand beschikbaar is of een chat-bericht versturen. Is diegene die u zoekt niet beschikbaar? Dan kunt via het contactformulier uw vraag of wens aan ons doorgeven. De korte video geeft een impressie van een dag op onze afdeling support.


Ons team


Aljen Kampman

Adviseert bedrijven bij de switch van standaard bellen naar volledig geïntegreerde omni-channel communicatie. Kijkt altijd naar het resultaat en eindgebruikerservaring. Houdt van koken en gezelligheid.

Antoine Kranendonk

Is een kei in het begeleiden van complexe projecten rond VoIP, Cisco Unified Communications, Cloud-telefonie oplossingen, Skype for Business en softwarekoppelingen (CTI) met TOPdesk en Exact. Gaat graag met zijn gezin naar Italië op vakantie.

Cemal Sikier

Senior Engineer. Houdt van de realistische aanpak van Ask Roger!: duidelijk en zonder mooie praatjes, dus ook aangeven wanneer iets niet haalbaar is.

Chianne Horsten

Onze HR expert. Heeft de ambitie ervoor te zorgen dat de mensen de waardering en aandacht krijgen die zij verdienen, want zonder onze ROGERs is er geen Ask Roger! Haalt in haar vrije tijd de uitdaging uit sporten en reizen.

Darius Kazem

Begonnen als voice engineer en nu voornamelijk bezig met networking. Geïnteresseerd in alles wat Opensource is, zowel hardware als software; fan van Linux. Gaat in zijn vrije tijd graag roeien en zeilen.

Dennis Bijman

Lost graag computerproblemen op bij support. Speelt in zijn vrije tijd graag games.

Dennis Hagenaars

Is een kei in het begeleiden van complexe projecten rond cloudtelefonie en integraties. Hij is een voetbalgek, gaat in zijn vrije tijd graag op stap of een potje voetballen. Op de zaterdagochtend drinkt hij graag een bakje koffie met een krantje.

Dennis Rooijmans

Handelt adequaat en voortvarend alle inkomende telefoontjes en tickets af. Is altijd in voor grappen en grollen op de werkvloer. Gaat in zijn vrije tijd graag met zijn vrouw en twee dochters op pad.

Eduard Zijlstra

Beschikt over jarenlange ervaring met het Cisco UC portfolio. Heeft thuis een lieve vriendin en twee fantastische kinderen. Slaat in de avonduren of weekenden graag een balletje squash met vrienden.

Edward Reichard

Is jarenlang werkzaam in de telecom. Alle facetten mee gemaakt van analoge lijnen via ISDN naar Voip, Gaat zomers graag met familie klimmen in de Alpen. Is een trotse vader van twee zoons.

Edwin van den Ende

Onze teamlead support. Is graag in de weer met techniek. Besteedt zijn vrije tijd vooral aan zijn kinderen.

Edwin Verstoep

Onze financiële expert. Ondersteunt directie en management bij het besturen en beheersen van de organisatie. Sport regelmatig in de sportschool. Vader van 2 kinderen en vaak op het voetbalveld te vinden als trainer en coach van het elftal van zijn oudste zoon.

Erwin Wiegman

Een hardwerkende ROGER die zijn boekhoudkundige achtergrond graag mixt met techniek. Vindt het leuk om het maximale rendement uit techniek te halen om businessvoordeel te creëren of problemen op te lossen. Gaat in zijn vrije tijd graag naar voetbalwedstrijden.

Fatih Ligtvoet

Werkte eerder als Field Engineer en is nu technisch consultant. Woont samen met zijn vriendin en zoontje, houdt van koken en gaat geregeld hardlopen.

Frank Heemskerk

Bouwt onze technische producten en oplossingen en stond aan de wieg van de ToastAR.

Gerben Hoogwerff Kroon

Heeft jarenlange ervaring met digitale spraak- en videocommunicatie. Is vooral geïnteresseerd in de gebruikerskant van ICT, met nadruk op de C van Communicatie. Is een actieve sporter, speelt graag hockey of loopt hard.

Gert-Jan Mintjes

Is gek op techniek en laat in zijn vrije tijd z’n creativiteit graag helemaal los op sandbox games.

Glenn van Leeuwen

Bouwt als developer graag robuuste software oplossingen. Houdt zich daarnaast op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. Geniet in zijn vrije tijd van boeken lezen, gamen en muziek.

Jaleesa Lindeijer

Regelt alle logistiek en houdt de voorraden bij zodat we snel kunnen leveren. Zorgt voor een goede balans tussen hard werken en leuke dingen doen. Heeft net een huis gekocht met haar vriend en gaat in haar vrije tijd graag een hapje en drankje doen of met de motor op pad.

Jeroen Woering

Expert in wireless en security. Is sinds kort vader van een dochtertje en besteedt veel van zijn vrije tijd aan haar. Gaat in de tijd die hij daarnaast nog over heeft graag fietsen en zwemmen.

John de Hoop

Ik wil alles waar ik mee bezig ben en wat ik aanbied begrijpen. Zonder de commerciële kant hiervan uit het oog te verliezen. Ik ben een probleemoplosser waarmee ik de afgelopen jaren de meest uiteenlopende en uitdagende problemen tot een goed einde heb weten te brengen.

Jonan Mank

Gek op technologie. Vindt het fijn om als project manager passende oplossingen op te leveren en denkt graag mee. Houdt van reizen, wintersport en motorrijden.

Kenneth van der Wal

Doet niets liever dan klantwensen vertalen in robuuste en realistische oplossingen. Wil zich altijd blijven ontwikkelen en niet in vaste patronen denken. Woont in Utrecht, is gek op muziek en sport graag.

Kim van Es

Onze inside sales expert, met focus op het Cisco portfolio. Gaat graag aan de slag bij de sportschool en is daarnaast niet te beroerd om zo af en toe een leuke serie te kijken.

Lars Steekelenburg

Is onze hands-on expert bij het installeren en configureren van Cisco UC apparatuur. Gaat in zijn vrije tijd graag motorrijden samen met zijn vriendin.

Laurens van Oostenbrugge

Is dagelijks in de weer met het vinden van de juiste oplossing voor onze klanten.

Maarten van de Pavoordt

Helpt om business vraagstukken te vertalen naar praktische en innovatieve toepassingen, waarbij de klantbeleving voorop staat. Gaat in de vrije tijd graag zeilen of met de honden op stap.

Martin van der Graaf

Werkt veel op locatie om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is en blijft. Is samen met zijn vrouw in zijn vrije tijd in de weer met zijn gezin van vijf kinderen.

Nick Dekkers

Is nauw betrokken bij de installatie van onze oplossingen bij klanten. Gaat graag met zijn vriendin leuke dingen doen.

Nikolaos Kontos

Vindt ontwikkelen een uitlaatklep voor zijn creativiteit. Heeft passie voor development en is op zoek naar de beste resultaten. Gaat graag met vrienden op pad, online gamen of op reis.

Patrick Scherbeijn

Staat klaar om bedrijven slimmer te laten ondernemen en onderhoudt klantrelaties. Geniet in zijn vrije tijd van zijn vrouw en wordt blij van mooie audio installaties.

Patrick Sprong

Is expert in networking en security en houdt zich bezig met onze diensten en pre-sales trajecten.

Peter Berg

Ziet zichzelf als meewerkend voorman voor de salesafdeling. Denkt in mogelijkheden en beschouwt problemen als een uitdaging.

Rob Winkel

Ondersteunt klanten bij het uitdenken van precies die communicatietechnieken die helpen om slimmer te ondernemen.

Sergio Kappel

Expert in Skype for Business, Exchange en Office365, oftewel unified communications. Avonturier die het maximale uit het leven wil halen. Zoekt tijdens vakanties bij voorkeur activiteiten waarbij hij lichamelijk wordt uitgedaagd, zoals mountainbiken, duiken en skiën.

Sven Mos

Lost graag voor anderen computerproblemen op. Knutselt ook in zijn vrije tijd graag met computers en 3D software. Laat een uitdaging niet makkelijk los en is redelijk eigenzinnig; dat moet ook wel om out-of-the-box naar een uitdaging te kunnen kijken.

Vincent van der Toorn

Bedenkt als innovatie expert graag nieuwe technische oplossingen. Drinkt regelmatig een biertje met vrienden op de Oude Haven in Rotterdam en houdt van gamen en racefietsen.


RT @QSsolutions: Weet jij hoe de combinatie van #CRM en #AskRoger jouw klantenservice kan verbeteren? Lees het hier: https://t.co/DSLnrcQojO
22-06-2017 12:06

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice