PartnersOGD

OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, servicemanagement en software-ontwikkeling. Dat doet het bedrijf in de vorm van detachering, uitbesteden, projecten en advies. Klanten roemen de flexibiliteit, vriendelijke prijsstelling en informele organisatie van OGD. De OGD-cultuur van kennis delen en vernieuwen zorgt dat het bedrijf al sinds 1987 hoogwaardige ict-oplossingen biedt. OGD ontwikkelde onder meer Lift voor Professional Services Automation en TOPdesk voor servicemanagement. Deze oplossingen zijn inmiddels in zelfstandige ondernemingen ondergebracht.


Cisco Premier Partner
  • Advanced Collaboration Architecture Specialisatie
  • ATP Cisco Telepresence Video Express

Cisco sluit partnerships met exclusief geselecteerde organisaties die een aanvulling vormen op de Cisco-technologieën en -diensten, zodat Cisco de veranderende eisen van klanten beter tegemoet kan komen. Partners zijn essentieel voor het succes, omdat zij ervoor zorgen dat klanten gebruikmaken van de technologieën, oplossingen en diensten van Cisco.


Microsoft GOLD Partner Communications Competency

Certified Partners hebben een hoge mate aan competentie en expertise op het vlak van Microsoft-technologieën, en kunnen hun deskundigheid aantonen in een of meer Microsoft competenties.


TOPdesk: Service Management Simplified

Als solution partner van TOPdesk helpen wij uw dienstverlening te verbeteren. Wij koppelen Skype for Business of uw telefooncentrale met TOPdesk. TOPdesk is leverancier van de gelijknamige service management applicatie. TOPdesk wordt ingezet om intern (aan de eigen medewerkers) of extern, klantondersteuning te bieden op het gebied van meldingen, aanvragen, reserveringen, etc.


Tele2 Business Partner

Partners zijn Telecom en ICT experts waarmee Tele2 Zakelijk nauw samenwerkt op het gebied van communicatieoplossingen voor zakelijke klanten. De producten, diensten en expertise van deze partners sluiten naadloos aan op de diensten van Tele2 Zakelijk. Zo kunnen we een passende oplossing realiseren voor elke klant, ongeacht de complexiteit. Klik hier voor meer info.


oneCentral Business en Hosting partner

Een Partner als oneCentral levert ons de CloudDNA, de bouwstenen waarmede wij onze cloud diensten gestalte kunnen geven. oneCentral is leverancier van zeer scherpe verkeerstarieven, betrouwbare en redundante data verbindingen en state of the art hosting faciliteiten o.a. op VMware, KVM en andere virtuele oplossingen.


Anywhere365 Value Added Partner

Als partner van WorkstreamPeople leveren we Anywhere365 met de daarbij behorende integraties van bestaande CRM en ERP systemen. De oplossingen stellen onze klanten in staat om op basis van Microsoft Lync een modern dialoog-gebaseerde Unified Contact Center oplossing te implementeren.


Estos Expert Partner

Ask Roger! is gespecialiseerd Estos partner met een focus op integratie met CRM/ERP applicaties.
Estos is onder meer bekend van ProCall, de welbekende CTI oplossing voor zakelijke omgevingen.RT @QSsolutions: Weet jij hoe de combinatie van #CRM en #AskRoger jouw klantenservice kan verbeteren? Lees het hier: https://t.co/DSLnrcQojO
22-06-2017 12:06

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice