In memoriam: Patrick Sprong


Tot onze ontsteltenis ontvingen wij afgelopen vrijdagavond het uiterst droevige bericht dat plotseling en veel te vroeg onze collega Patrick Sprong, op 45-jarige leeftijd, is overleden.

Patrick was bijna 5 jaar bij ons in dienst en stond bekend als betrokken collega die altijd voor je klaarstond en iedereen ter wille wilde zijn. Op iedere vraag die hem gesteld werd antwoordde hij ja. Hij was heer en meester in het doorspitten van lastige documenten en contracten, klusjes waar iedereen als een berg tegenop zag. Ook bracht hij menigeen aan het lachen met zijn gedetailleerde uitleg over een bepaald onderwerp en gebrek om een telefoongesprek te beëindigen.

Als organisatie met veel jonge medewerkers is het verlies van een collega niet iets waar je rekening mee houdt. Daarom komt het overlijden van Patrick bij ons allen hard aan. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de familie direct om hem heen en zijn jonge kinderen. Wij wensen hen sterkte in de komende tijd.

Namens alle medewerkers van Ask Roger!WhatsApp wie gebruikt het niet? In 2017 zijn er 11,5 miljoen Nederlanders die er gebruik van maken. Maar hoe zet je dat nu efficiënt en georganiseerd in als communicatiemiddel in een organisatie. Guess what? Here it is! Één account dat beheerd kan worden door meerdere personen, wachtrij mogelijkheden, automatisch vragen beantwoorden en persoonlijk contact, CRM integratie en nog veel meer. De SocialRoger oftewel een koppeling voor al je social kanalen.
01-09-2018

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice