Wifi Site Surveys


Een goede WiFi-verbinding is cruciaal voor de meeste organisaties. Netwerk scans bieden u inzicht in de mogelijkheden. Een sterke verbinding biedt vele communicatiemogelijkheden zoals Skype for Business. Het is daarom belangrijk dat de kwaliteit van de verbinding goed is. Verschillende factoren hebben hier invloed op en inzicht daarin is essentieel.

WiFi maakt het mogelijk om tijd-, plaats en apparaat onafhankelijk te werken. Met de juiste WiFi verbinding, kunt u kosten besparen en de productiviteit van uw medewerkers verhogen. Met de Wi-Fi Site Survey ziet u welke factoren invloed hebben op uw omgeving en hoe u een betrouwbaar netwerk realiseert. Het geeft u inzicht in het huidige kwaliteitsniveau en wat er verbeterd moet worden.

Voice over IP (VoIP) maakt telefonie op datanetwerken mogelijk. Hierdoor kan zowel data als spraak over één netwerk getransporeerd worden, waardoor u kunt besparen op de kosten voor telecommunicatie.

 

wirelessreadyscan1

Meer weten? U kunt hier de flyer aanvragen:

Ontvang een flyer

Klantverhalen


We zijn live! Afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan het opzetten van een uniek #traineeship voor #IT #talent. H… https://t.co/UuZDwAWaWh
18-04-2018 08:04

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice