Werken bij Ask Roger


Wat bieden wij?
Wij zijn een jong, flexibel en dynamisch bedrijf en een informele en platte organisatie. Werken bij ons biedt veel doorgroeimogelijkheden. Onze medewerkers zijn ons kostbaarste bezit en zo worden onze Rogers ook behandeld. Borrels, bedrijfsuitjes, een lekkere gratis lunch; alles om ervoor te zorgen dat je niet alleen bij een prachtig bedrijf werkt maar ook iedere dag met plezier naar je werk gaat.

Uiteraard horen daar ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij. We bieden je diverse opleidingsmogelijkheden, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen om zo het beste uit jezelf te halen.

Acquisitie n.a.v. de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

chianne_horsten_zitje_4247-transparantHelp jij ons groeien?
Wij zijn op zoek naar Rogers. Rogers zijn eigenzinnig in hun aanpak en doen hun werk efficiënt. Zij zijn altijd op zoek naar innovaties, werken continu aan het verbeteren van hun diensten en hanteren een nuchtere Hollandse aanpak. Rogers geven geen antwoorden, maar ontwikkelen oplossingen. Pas als ze 100% tevreden zijn zeggen ze: ROGER!.

 

 


Accountmanager

Ask Roger! is op zoek naar een accountmanager die samen met ons klantverwachtingen wil overtreffen! Als accountmanager weet je onze potentiele en bestaande klanten te inspireren, te enthousiasmeren en te overtuigen van de mogelijkheden die Ask Roger! kan bieden. Je luistert naar de klant en weet de klantvraag, hun wensen en hun eisen te achterhalen … Continue reading “Accountmanager”

Lees verder »

Engineer talent gezocht!

Ask Roger! zoekt een talentvolle engineer die zich bij ons wil ontwikkelen en door wil groeien naar System Expert. Heb jij een paar jaar ervaring met Cisco en Microsoft en ben je toe aan de volgende stap? Dan is dit de vacature voor jou! Wat ga je doen? Ask Roger! biedt een mooie kans om … Continue reading “Engineer talent gezocht!”

Lees verder »

.NET developer

Ons development team groeit! Ask Roger! zoekt een .NET developer die onze klanten blij wil maken met (maatwerk)oplossingen! Wat ga je doen? We hebben een mooie uitdaging liggen! Als .NET developer bij Ask Roger! werkt je met de nieuwste technieken en voor mooie klanten. Zo bouw je onder andere koppelingen met de databases van de … Continue reading “.NET developer”

Lees verder »

System engineer

Ask Roger! groeit! Wij zoeken een System Engineer die zich bij ons wil ontwikkelen en door wil groeien binnen onze organisatie. Sta jij aan het begin van je carrière of ben jij toe aan een volgende stap? Solliciteer dan op onze uitdagende functie van System Engineer! Wat ga je doen? Als system engineer bij Ask … Continue reading “System engineer”

Lees verder »

Stage marketing & communicatie

Wil jij meewerken om Ask Roger! online op de kaart te zetten? Wij bieden een meewerk- of afstudeerstage (hbo/wo) waarin jij de vrijheid krijgt om jouw kennis in de praktijk toe te passen! Dit zijn wij! Wij zijn een jong, flexibel en dynamisch bedrijf en een informele en platte organisatie. We groeien hard en bieden de mogelijkheid om … Continue reading “Stage marketing & communicatie”

Lees verder »

Stage Development (meewerkstage of afstudeerproject)

We hebben een mooie uitdaging liggen voor een enthousiaste stagiair. Bij Ask Roger! werk je met de nieuwste technieken en voor mooie klanten! Zo bouw je onder andere koppelingen met de databases van de klant, ontwikkel je oplossingen voor de samenwerking tussen verschillende softwarepakketten en integreer je de desktop met (mobiele) telefonie oplossingen. Veel van … Continue reading “Stage Development (meewerkstage of afstudeerproject)”

Lees verder »

System Professional (2e lijns)

We zijn op zoek naar een System Professional, tweede lijn, om ons Roger team te komen versterken. Ben jij toe aan een volgende stap? Solliciteer dan op onze uitdagende functie van System Professional. Wat ga je doen? Als system professional bij Ask Roger! volg je onze 1e en 2e lijns service calls op. Je configureert, … Continue reading “System Professional (2e lijns)”

Lees verder »

Stagiairs en afstudeerders

Ask Roger! zoekt regelmatig stagiairs en afstudeerders die kunnen bijdragen aan onze zoektocht naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties! Zoek jij een (technische) uitdaging? Of wil je meer weten of de mogelijkheden? Neem dan contact op met Chianne Horsten, HR manager, via chorsten@askroger.nl.  

Lees verder »

System Specialist – Microsoft Skype for Business (Lync)

Ben je een gedreven specialist op het gebied van Microsoft Unified Communication oplossingen? Wil je werken met de nieuwste technieken en heb je de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen? Solliciteer dan nu op de functie van System Specialist. Wat ga je doen? Als System Specialist implementeer je de diverse Unified Communications oplossingen die Microsoft biedt. Je … Continue reading “System Specialist – Microsoft Skype for Business (Lync)”

Lees verder »


Ask Roger! zoekt een #accountmanager die samen met ons klantverwachtingen wil overtreffen! #vacature #jobs #sales… https://t.co/AWnI81NplU
17-08-2017 08:08

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice