Werken bij Ask Roger


Wat bieden wij?
Wij zijn een jong, flexibel en dynamisch bedrijf en een informele en platte organisatie. Werken bij ons biedt veel doorgroeimogelijkheden. Onze medewerkers zijn ons kostbaarste bezit en zo worden onze Rogers ook behandeld. Borrels, bedrijfsuitjes, een lekkere gratis lunch; alles om ervoor te zorgen dat je niet alleen bij een prachtig bedrijf werkt maar ook iedere dag met plezier naar je werk gaat.

Uiteraard horen daar ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij. We bieden je diverse opleidingsmogelijkheden, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen om zo het beste uit jezelf te halen.

Acquisitie n.a.v. de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

RogersHelp jij ons groeien?
Wij zijn op zoek naar Rogers. Rogers zijn eigenzinnig in hun aanpak en doen hun werk efficiënt. Zij zijn altijd op zoek naar innovaties, werken continu aan het verbeteren van hun diensten en hanteren een nuchtere Hollandse aanpak. Rogers geven geen antwoorden, maar ontwikkelen oplossingen. Pas als ze 100% tevreden zijn zeggen ze: ROGER!.

 

 


System engineer – support

Sta jij aan het begin van je IT carrière of ben je klaar voor een volgende stap? Ben je servicegericht en haal je er plezier uit om te zorgen voor blije en tevreden klanten? Dan is dit de vacature voor jou! Wat ga je doen? Als system engineer bij Ask Roger! start je op onze … Continue reading “System engineer – support”

Lees verder »

Technisch consultant

Ask Roger! is op zoek naar een technisch consultant die samen met ons klantverwachtingen wil overtreffen! Als technisch consultant weet je onze potentiele en bestaande klanten te inspireren, te enthousiasmeren en te overtuigen van de mogelijkheden die Ask Roger! kan bieden. Je luistert naar de klant en weet de klantvraag, hun wensen en hun eisen … Continue reading “Technisch consultant”

Lees verder »

Engineer talent gezocht!

Ask Roger! zoekt een talentvolle engineer die zich bij ons wil ontwikkelen en door wil groeien naar System Expert. Heb jij een paar jaar ervaring met Cisco en Microsoft en ben je toe aan de volgende stap? Dan is dit de vacature voor jou! Wat ga je doen? Ask Roger! biedt een mooie kans om … Continue reading “Engineer talent gezocht!”

Lees verder »

.NET developer

Ons development team groeit! Ask Roger! zoekt een .NET developer die onze klanten blij wil maken met (maatwerk)oplossingen! Wat ga je doen? We hebben een mooie uitdaging liggen! Als .NET developer bij Ask Roger! werkt je met de nieuwste technieken en voor mooie klanten. Zo bouw je onder andere koppelingen met de databases van de … Continue reading “.NET developer”

Lees verder »

Stagiairs en afstudeerders

Ask Roger! zoekt regelmatig stagiairs en afstudeerders die kunnen bijdragen aan onze zoektocht naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties! Zoek jij een (technische) uitdaging? Of wil je meer weten of de mogelijkheden? Neem dan contact op met Chianne Horsten, HR manager, via chorsten@askroger.nl.  

Lees verder »


Wilt u als #autodealer uw klant met naam begroeten? Wij geven drie tips voor persoonlijk #klantcontact:… https://t.co/zc6KJxtrGp
20-02-2018 14:02

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice